Enjoy Life's Cookies for Everyone

måndag 24 oktober 2011

Lammet och Grisen


Efter ett tag ser man hur samhället försvinner i bakspegeln, och man kommer ut på en dammig grus väg som leder rätt ut i ingenmansland.
Efter ett bra tag så kommer man fram till ett stor grus plan. Bilen är parkerad och man går sakta upp för gången till restaurangen. Nu befinner vi oss långt uppe på Öland på en restaurang som heter Lammet och Grisen.
Ett ställe som jag är väldigt förtjust i och som vi inte kunde åka till i år vare Lammet och Grisen.
Lammet och Grisen har två restauranger i Sverige. Den ena restaurangen ligger på Öland i Löttorp. Den andra restaurangen finns i Lindvallen.
Själv har jag bara varit och ätit på Lammet och Grisen på Öland. Jag tycker att det är helt fantastiskt att komma ditt och äta.

Nu kanske ni undrar vad Lammet och Grisen är för ett ställe. Namnet på stället säger precis vad det är för en restaurang. Alla tillbehör som potatisen, salladen, är vid ett eget bord. Ska man ha kött så får man stå i kö, när det väll är sin tur så skär kocken upp en bit av olika delar av antingen grisen eller lammet eller om man vill ha både och.
Det blir olika delar av dessa djur som man får prova vilken del man nu är sugen på för stunden.

Detta ställe är jätte poppis och är du på Öland eller i Lindvallen tycker jag verkligen att du ska åka dit. Bords beställning är ett måste då det är fullt för det mesta. De har oftast två sittningar per kväll.
Det är ett mycket populärt ställe.