Enjoy Life's Cookies for Everyone

onsdag 6 juni 2012

Thai mat.I kväll blev det mat från favorit restaurangen i stan.

Den ligger inte så där jätte långt i från där vi bor, så det blir något besök ibland. Fast vi tar oftas med oss maten hem. Det känns bättre i fall man inte orkar ätta upp allt, då kan man göra det dagen efter. Restaurangen är rätt stor med många sitt platser. På dagarna kör de buffe och på kvällarna är det mer från menyn som man kan beställa.

Restaurangen är nog den ända i stan som gör riktig Thi mat. De andra som finns säger att de gör thi mat, fast personalen är från ett annat land. Det är inte samma sak, och maten smakar inte lika bra.

Nu undrar ni varför jag tycker den här resturangen är så bra.
Mycket thailändsk mat har jag ätit i mina dar. Det är här man kommer närmast. Vet inte varför jag tycker det, om det beror på koken eller om det är något annat som gör det. Får väl säga som min man gör. Kan inte koken ett ord,svenska och bara thi då blir maten bra. Nu beror det nog inte på det utan mer på att alla deras kokar är riktiga thailändska kokar. Det tror jag gör en väldig skillnad på när det gäller hur mat ska göras. De vet ju ofta hur det ska till läggas och de har gjort det flera gånger innan.

Är du i Växjö ska du besöka Thai House.