Enjoy Life's Cookies for Everyone

onsdag 25 april 2012

Blogg 99 av 100 Cake pops


PORTIONER: 30 st
Ingredienser
1 sockerkaka (à ca 500 g, gärna citron- eller chokladsmak)
150 g färskost av philadephiatyp
300 g vit eller mörk blockchokladträspettströssel till garnering

Gör så här
Mixa sockerkaka, gärna med citron- eller chokladsmak, som har svalnat helt. Blanda med färskosten av philadelphiatyp till en fast och smidig deg.
Rulla ca 3 cm stora bollar. Lägg på en tallrik och ställ i frysen ca 30 minuter.
Smält blockchokladen. Doppa ena änden av ett träspett i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster.Doppa sedan hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Stick ner pinnen i en bit frigolit eller oasis så att de står stadigt. Låt stelna i kylen.

Tips
Cake pops är lite pyssligt att göra. Ett snabbare alternativ är att sätta marshmallows på spett, dippa i choklad och rulla i strössel.

Blogg 98 av 100 Choklad/ vanilj cupcakes


Bild hämtad på google