Enjoy Life's Cookies for Everyone

torsdag 8 mars 2012

# Blogg 51 av 100 Födelsedags funderingar.

(Bilden här hämtad från http://nattta.blogspot.se/2008/08/golftrta-aug-08.html )

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen, som säkert firas i många hem. Dess utom är det min pappas födelse dag också. Vi har alltid firat honom då och inte internationella kvinnodagen.

I år har jag inte köpt honom någon födelsedags present utan jag tänkte jag skulle baka lite åt honom. Min pappa är nämligen väldigt förtjust i bakvärk, så det passar väldigt bra att det kommer bli något sådant till honom.
Jag har funderat en hel del på att göra en morotskaka, men min man tyckte att jag kunde göra något annat nu när jag har gjort tre morotskakor åt honom föra veckan. Det kan jag ju faktiskt hålla med om det kan bli lite för mycket av det goda. Jag har funderat lite på att göra några små kakor och kanske en tårta. Blir det en tårta vad ska det då vara för tårta? Jag får fundera på det, vi ska inte fira honom för en på söndag så jag hinner ju tänka ut något bra. En golf tårta hade ju varit väldigt roligt att göra till honom. Han gillar verkligen att spela golf. Som sagt jag får tänka på det.